3 gode råd til dig og din hundehvalp

Med dit nye pelsede bekendtskab har du fået dig en ven for livet. Det er dog et stort ansvar at tage vare for et dyr, der bliver så godt som et familiemedlem, og hvis du ikke har haft hund før, vil du måske blive en smule overrasket over, hvor mange ting man egentlig skal sørge for og se til. Vi giver dig her 3 gode råd til, hvordan du som hundeejer får det bedste liv med din hund.

Lær et markørord

Det er afgørende, at din hund lærer kommandoer fra helt ung. Hvis den ikke får den rigtige indlæring, kan det blive en stor byrde senere hen at have en hund, uanset hvor meget man elsker den. Med et markørord, som du vil lære om til hundetræning, vil din hund lære alle kommandoer meget hurtigere end ellers. Når man siger markørordet, skal hunden have en godbid, og derfor vil den fremover forbinde ordet med gode ting.

Køb det rigtige mad og udstyr

På eksempelvis Avifauna.dk kan du få alt til dit nye familiemedlem, og det er vigtigt, at det er af en ordentlig kvalitet. Hundens mad skal eksempelvis have så lidt korn i som muligt, og så er det afgørende, at du køber udstyr ind efter hundens alder, da visse godbidder og andet typisk er tilpasset voksenhunde.

Lær den ikke at sove i sengen

Selvom det helt sikkert er hyggeligt, er det bare enormt upraktisk, hvis den en uge skal passes hos andre, at den ikke kan finde ud af at sove på gulvet. Derfor skal den helst vænnes til at sove på gulvet, selvom den i starten måske vil pive.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *