3 smarte stykker elektronik til bilen, som du ikke kan undvære

Bilen er manges bedste ven, og vi er i den heldige situation, at vi kan lave om på vores gode firhjulede ven, hvis den mangler noget, vi desperat har brug for i vores daglige kørsel. Vi giver dig her indsigt i tre typer af uundværligt elektronik til din køretur, så du i sidste ende opnår bedre køreglæde.

En mobilholder

Elsker du at køre bil, er der stor sandsynlighed for, at du også vil modtage et opkald eller to under din kørsel. Det kan være forretning, det kan være privat – men vigtigst af alt skal du huske, at du ikke må bruge dine hænder til at tage telefonen, fordi de skal være på rattet. Derfor skal du investere i en mobilholder, eksempelvis en Brodit mobile phone holder, og så skal du finde den størrelse, der passer din telefon.

Bliv advaret om ulykker

Der findes nu om dage små dingenoter, du kan sætter i foruden, og som advarer dig forud for uheld, så du kan speede ned i tide. De kan ligeledes fortælle dig, om der er fartkontrol forude. Hvis du erhverver dig sådan en, skal du dog huske blot selv at melde ind, når du støder ind i et uheld eller en fartkontrol – det er sådan, alle får deres information.

GPS

Det giver måske sig selv, men du kan ikke køre lange ture uden en GPS, der giver dig præcise instrukser baseret på vejarbejde og andet. Find en god, stabil GPS, som du kan sætte i forruden, og undgå besværet med at kigge på din telefon konstant.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *