4 designs, du bare må eje

Nogle ting holder bare for evigt, og klassiske designs er noget, vi alle benytter i vores dagligdag på den ene eller anden måde. Vi ved det måske ikke eller tænker ikke over det, men det er fordi, det er blevet en så normal del af vores hverdag, at vi ikke lægger mærke til det og bare accepterer det. Vi giver dig her 4 lækre designs, som du bare må have i dit hjem.

Borås tapeter til væggene

Borås tapeter har sin navneoprindelse fra den svenske by af samme navn (dog uden tapetdelen, naturligvis). Disse tapeter kommer i nogle meget neutrale farver og nuancer, som langt hen ad vejen minder om noget lækkert sengetøj, og det bør du til hver en tid også nyde godt af i dit hjem.


Tapeterne passer godt ind i samtlige rum, og så er det en tidløs klassiker, der altid kan bruges, hvis man er i tvivl om, hvad man egentlig vil have til sine værelser. Med Borås går man i hvert fald aldrig galt i byen.

Royal Copenhagen samling

Royal Copenhagen er en dansk designklassiker uden sidestykke, og du finder da også de hvidblå porcelænsstel i ethvert dansk hjem. Normalt går unge ikke op i deres tallerkener, men rigtig mange unge samler også på de forskellige stel.

Med flotte tallerkener i græske farver har du noget, som også kan sælges videre for en høj værdi.

Erik Bagger glas

Erik Bagger er endnu en moderne dansk klassiker, som er at finde i ethvert dansk hjem. Erik Bagger glas, om det så er vinglas eller normale glas (eller for den sags skyld bestik og stel), er en smule mere rund i det end så meget andet på markedet. Og det er de runde former, der kendetegner Erik Bagger.

Prismæssigt ligger Erik Bagger en god sjat under Royal Copenhagen.

Bang & Olufsen lyd

Dårlig lyd ødelægger god musik, men med et stilrent anlæg på reolen eller i fritstående form fra B&O går du aldrig galt i byen. Det ligger helt klart i den dyrere ende, men kvaliteten man får for pengene kan ikke undervurderes.

B&O har i nyere tid haft svært ved at omstille sig økonomisk, og det kan blive sværere efter coronakrisen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *