Gavlhuset hobbyforretning

Alt til en kreativ sjæl

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Gavl Huset er en hobbyforretning som sælger alt, hvad en kreativ sjæl kunne have brug for. De har både en fysisk butik, som man kan komme og handle i, og så har de også en hjemmeside, hvor man også kan købe deres ting.

De har et stort udvalg indenfor hobbyudstyr. Hvis man kan lide at hækle, så har de bomuldsgarn, uldgarn, hæklenåle, hækleopskrifter og meget mere. Hvis man kan lide at sidde og lave kort, så har de både pap, karton, lim, glitterlim, palietter, rhinsten, træblomster til pynt osv. Hvis man kan lide at lave sine egne smykker, så har de også tilbehør til det. De har også et stort udvalg indenfor maling og tusser. De har fx Memento Marker i mange forskellige farver. Det er en pen, som er god at skrive på kort med. Fx hvis man har lavet indbydelser eller bordkort, så kan en Memento Marker bruges til at skrive med.

Noget andet som de også sælger, det er Colour & relax malebøger. Det er gået hen og blevet meget populært. Det er malebøger til voksne. Mange voksne finder det beroligende og afstressende at sidde og male lidt hver dag eller bare, når de føler sig lidt stresset. Udover malebøger så sælger de også de tusser, som man kan bruge til at male i bøgerne med.

De sælger også værktøj og redskaber som fx knappenåle, skæremåtter, fjederpunch, rhinstensblyant, stansemaskiner osv.

Uanset hvilke kreative ting du kan lide at lave, og om du står og mangler mange ting, fx hvis du har fundet en ny hobby, eller om du mangler en enkelt ting, så kan du helt sikkert finde det hos Gavl Huset. Hvis du er i tvivl om nogen ting. Det kan fx være, at du ikke lige kan finde det, som du står og mangler, så kan du altid skrive og høre dem, om de har det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *