Aquasonic gel til immunsvækkede patienter

For patienter med nedsat immunforsvar eller patienter, der eventuelt er i immunsupprimerende behandling, kan det have stor betydning at anvende steriliserende ultralyd-gels, så man så vidt muligt mindsker risikoen for infektion. Er der bekymring i forhold til forebyggelsen af den højere infektionsrisiko i forbindelse med hudlæsioner hos patienter, der skal ultralydsscannes, er det oplagt at anvende Aquasonic gel. Denne specifikke gel-form kan anvendes i nærheden af åbne sår, der kan være et resultat af et kirurgisk indgreb eller en skade. Man vil også kunne anvende gel-typen på nyfødte eller alvorligt syge, pædiatriske patienter. Herved sikrer man sig med andre ord, at alle forholdsregler er taget, når man anvender en steriliserende gel.

Hvor forhandles Aquasonic gel?

Et stort udvalg af forskellige udbydere forhandler steriliserende gels- og udstyr, der anvendes i medicinale sammenhænge på sygehuse samt hos læger og kirurger. Så længe en forhandler er godkendt, kan I trygt vælge at investere i det medicinale udstyr online til jeres klinik. Mange forhandlere tilbyder et bredt katalog af alt det, der skal bruges i forbindelse med ultralyd, rengøring, operationer og MR-scanninger. De danske forhandlere af udstyr og produkter indenfor eksempelvis ultralydsområdet forhandler udelukkende items fra førende producenter på markedet. På den måde er man altid sikret den højeste grad af kvalitet.

Andre ultralydsprodukter

I udvalget af ultralydsprodukter vil det foruden den vigtige ultralydsgel også være muligt at finde tilbehør i form af flasker, dunke og vægbeslag til ophængning af gel, der nemt kan implementeres i en professionel sammenhæng. På den måde kan skabe grobund for den bedst mulige medicinale behandling i forbindelse med ultralyd. Hertil er det også muligt at finde Sony videoprintere og originalt papir, der specifikt anvendes ved ultralydsscanninger, når et billed-print er nødvendigt i den lægelige vurdering af patientens tilstand.