Bliv smertefri med moderne smertevidenskab

Smertefri Bevægelse er en klinik med flere dygtige medarbejdere, som går højt op i at behandle folk til at kunne leve et smertefrit liv. Det betyder, at vi hos Smertefri Bevægelse arbejder med moderne smertevidenskab og altid er med på den nyeste viden for at kunne hjælpe dig bedst muligt.

Kyndige hænder

Når du indgår i et forløb hos os, så finder du et team af professionelle og dygtige fysioterapeuter, samt bachelorer og kandidater i idrætsvidenskab, som alle er specialiserede indenfor forskellige emner, og vi har også en enkelt jordemoder med på vores hold. Alle vores medarbejdere er opdateret på den nyeste viden indenfor smertevidenskab og kan derfor skræddersy et forløb til dig, hvor du modtager behandling med den bedste og nyeste testede viden. Du kan derfor trygt booke et forløb hos os og føle dig tryg i kyndige hænder.

Holistisk tilgang

Når du starter et forløb hos Smertefri Bevægelse vil du opleve, at vi har en holistisk tilgang til dit forløb og til dig. Vi ser dig som et helt menneske med et liv udover de smerter, du er udfordret med. Vi kigger derfor på alle faktorer i dit liv, der kan hjælpe dig med at leve et smertefrit liv. Dine smerter har en indflydelse på dit arbejds- og private liv og omvendt, og derfor er det vigtigt at se det hele i en større sammenhæng.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os og få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med et skræddersyet forløb i rejsen mod at blive smertefri. Vi har et helt team, som går højt op i at hjælpe dig godt på vej mod at leve dit liv fuldt ud.