Din førstehjælp til sportsskader

Henza.dk er én af landets førende indenfor sportstape, og hos os finder du et stort udvalg af sportstape, der kan afhjælpe sportsskader og andre skavanker. Hos Henza finder du blandt andet både uelastisk og elastisk sportstape. Derudover finder du den populære kinesiologtape, der er en farverig og elastisk tape, der i dag er benyttet af mange fysioterapeuter, og er essentiel til eksempelvis akutte sportsskader og vedvarende smerter eller hævelser. Af kinesiologitape har vi ligeledes mange forskellige varianter, dette gælder både indenfor pre-cutog almindelig kinesiologitape. Fælles for alle slags sportstape, som du finder hos Henza, er, at du er sikret sportstape af god kvalitet. Alle produkterne er gennemtestede. Dette er både med hensyn til holdbarhed og ikke mindst allergiske reaktioner.

Sportstape er i høj grad benyttet af både eliteudøvere, men er også benyttet af almindelige motionister. De forskellige typer tape er anvendelig til rigtig mange formål, og ved korrekt anlæggelse kan det skabe god effekt på blandt andet ledstabilitet, muskelaktivitet, hævelsestendens og derudover også for smerter.

Dermed sagt er tapening et forebyggende tiltag og et supplement til skadebehandling. Tapening indebærer altså brug af støttebandage af forskellige slags. Dette indebærer både smal tape, bred tape, elastisk tape og ikke mindst uelastisk tape. Sportstape kan anvendes som støtte ved genopbygning af en skadet kropsdel. Dette sk

yldes blandt andet, at den forstærker ledbånd, som har været skadet og efterfølgende helet. Dermed beskytter sportstapen ustabile led mod både forvridninger og forstuvninger, og derudover beskytter den også yderled mod overstrækning. Desuden kan sportstape begrænse muskelbevægelse i de tilfælde, hvor stor bevægelighed af muskler ikke er ønsket på grund af en overbelastning eller skade. Sidst men ikke mindst er sportstape særdeles velegnet til fingre, som har været ude af led, og som er reponerede. Denne slags skade kan ofte tapes i stedet for at blive gipset.