Black Friday

Er du klar til Black Friday 2018?

Black Friday 2018 er lige om hjørnet. Fredag d. 23. november går det løs, og de fleste butikker og webshops er hoppet med på bølgen, og er klar til at give dig de bedste priser på Black Friday 2018. Måske ved du, at Black Friday kommer fra USA og er den store shoppingdag, der i mange år har samlet amerikanerne i butikker og shopping centre dagen efter Thanksgiving, der altid ligger den fjerde torsdag i november måned.

Black Friday er den oplagte mulighed for at få alle kalender-, pakkelegs- og julegaver i hus til billige penge, inden juleræset for alvor starter. Men det er også en dag, hvor du kan spare mange penge på husholdningsprodukter og dagligvarer. På emma.dk kan du faktisk finde lidt af det hele, og igen i år er de hoppet med på Black Friday bølgen.

5 ideer til julegaver, du kan finde billigere til Black Friday

Med en måned til juleaften, er Black Friday en fantastisk mulighed for at være på forkant i gaveracet. På webshoppen emma.dk kan du finde gode Black Friday tilbud på klassiske julegaveønsker som hudpleje, hårpleje og alkohol, som man ser på manges ønskelister år efter år. Nedenfor kan du se nogle af de ting, som du helt sikkert kan finde til en ekstra god pris fredag d. 23. november, når Black Friday går løs.

  1. Parfumer
  2. Hårvoks
  3. Spiritus
  4. Moroccanoil hårprodukter
  5. Make-up

Hos emma.dk finder du de bedste Black Friday tilbud

Det gode ved Black Friday er, at de gode tilbud både er at finde i butikkerne og på hos diverse webshops. Du behøver ikke at tage ud og stå i lange køer i overfyldte butikker, eller tænke på åbningstider, der ikke passer ind i din travle hverdag. Tværtimod kan du klare det hele fra skærmen, præcis når det passer dig. De fleste webshops kører med tilbud allerede fra kl. 00:00 og frem til kl. 24. Nogle har endda tilbud, der kører hele weekenden.

En af de hjemmesider, du bør holde øje med, er hjemmesiden emma.dk. Der finder du nemlig nogle af de bedste Black Friday tilbud. Nogle af deres tilbud gælder hele dagen, mens andre er timetilbud. På emma.dk har de et stort udvalg af nedsatte varer inden for mange produktkategorier bl.a. hårpleje, makeup, parfumer, kioskvarer og husholdningsprodukter. Man kan f.eks. få gode Black Friday tilbud på ID hårvoks, Moroccanoil, Gillette, Cillit Bang og mange flere. Det er derfor en oplagt mulighed for at købe dét du mangler med store besparelser, uanset om det er for at forkæle dig selv eller en, du holder af.

Vil du være forrest i køen til de bedste tilbud på emma.dk, har du mulighed for at tilmelde dig deres nyhedsbrev allerede nu. Gør du det, får du 50 kr., som du kan bruge på din første ordre. Du får altid gratis fragt og hurtig levering på alle ordre som medlem af fordelsklubben emma.dk. På emma.dks Black Friday side, kan du time for time kan følge med i deres Black fredagstilbud 2018 d. 23. november.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *