Fantastiske rejser for handicappede

Leder du efter en skræddersyet, fantastisk og tryg rejse til handicappede, så Sustravel ferien til dig. Igennem vores firma kan du booke de mest vidunderlige rejser både indenfor landets grænser og udenfor landets grænser. Vi lytter til dig og dine behov, og sætter en ferie sammen til dig, som rejser med en eller flere handicappede. Vi går højt op i at skabe en tryg oplevelse, så I kan slappe af.

Skiferier uden bekymringer

Hvis du ønsker at komme ud på alperne og se den smukke sne glitre i solen, så kan vi snildt sammensætte den perfekte rejse til dig. Vi arrangerer nemlig rejser for handicappede til smukke Østrig, hvor du kan komme ned og opleve det fantastiske landskab og de fine træbygninger.

Tag sydpå med dine kære

Ønsker du at komme afsted på ferie til sydens sol med dem du holder af, så kan vi naturligvis også hjælpe dig med det hos Sustravel. Vi arrangerer rejser til smukke Grækenland for handicappede, og hvis du vil på øhop, så er det heller ingen hindring. Vi sørger for dig hvert skridt af vejen. Vil du gerne endnu længere væk end Europa, så arrangerer vi også rejser til skønne Boniare i Caribien, hvor du kan opleve eksotisk økultur og stikke tæerne i det lækreste, varme sand.

Kom på din drømmerejse allerede i dag

Når du kontakter Sustravel, så vil du blive modtaget af en af vores dygtige og professionelle medarbejdere, som arbejder hårdt for at få dig afsted på dit livs rejse. Ligegyldigt hvem man er, skal man have mulighed for at komme ud og opleve verden, og vi står klar til at hjælpe dig med at stille din rejselyst hvad enten du skal afsted med kæresten, på solo tur eller tager afsted med familien.