Find din nye markise på www.kvalitetsmarkiser.dk

Navnet tro finder du på www.kvalitetsmarkiser.dk markiser i markedets bedste kvalitet. Alle vores designs er unikke, hvilket betyder, at vi skræddersyer din nye markise ud fra dine individuelle ønsker og behov. Vores brede sortiment dækker over alt fra traditionelle markiser til solafskærmningsløsninger og terrasseoverdækning. Uanset hvilket behov, du har for stilfuld og elegant udendørs overdækning, kan vi derfor med sikkerhed være behjælpelige. At vi specialdesigner din nye markise dækker over ethvert element i processen: Udformning, montering og dugens kvalitet, farve og eventuelle mønster. På www.kvalitetsmarkiser.dk kan du vælge imellem mere end 500 forskellige dugfarver og 50 forskellige stelfarver, så du kan sammensætte en markise, som passer perfekt ind i dine omgivelser.

Stort udvalg af specialdesignede markiser

En markise er en effektiv og dekorativ måde at afskærme på, omend det er sol, blæst eller regn, du ønsker at skærme dig imod. Hos os kan du vælge stormsikre og vandtætte markiser, som vi med tanke på det danske vejr anbefaler dig at overveje. Vi tilbyder både terrasse- og vinduesmarkiser, hvilket giver dig endnu større frihed og mulighed for at vælge det bedste produkt til dig. Uanset om du er privat- eller erhvervskunde, så vil vi med glæde hjælpe dig med at finde frem til den optimale løsning. Vi fremstiller markiser i alle mål, og samtlige af vores produkter måles op, sammensættes og produceres separat. Hos www.kvalitetsmarkiser.dk har du mulighed for at vælge en motordreven markise, så du blot skal trykke på en knap, og så rulles markisen ud – eller ind. Du kan også vælge en fritstående markise frem for den klassiske vægmonterede markise.

Kvalitetsmarkiser.dk er bedst i test

Hos Kvalitetsmarkiser.dk er vi stolte af, at størstedelen af vores markisemodeller er kåret som værende bedst i test – og det endda gentagende gange. Når du vælger os som din markiseleverandør, er du dermed garanteret markedets bedste produkter. Vores markiser er ikke blot velfungerende og kvalitetsrige, de er også langtidsholdbare, og vi giver ekstraordinært lange garantier på vores produkter på minimum syv år. Hos os er du derfor sikret en markise, som du vil have glæde af i mange år fremover. Hvis du er i tvivl om dit valg af markise, så kontakt os endelig. Vores kompetente og stilbevidste medarbejdere sidder klar med ekspertråd og fagkyndig vejledning på telefon +45 22 94 17 60 og mail info@kvalitetsmarkiser.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *