Fra A til B på smarteste vis

Når man har gang i de lidt større produktioner, så er det nogle gange nødvendigt, at noget af materialet bliver transporteret, det er dog ikke altid lige til at finde en god løsning. Det er dog heldigvis noget, som de hos Unimec ved en helt masse om. De producerer nemlig mange forskellige slags transportører, som bånd-, palette-, tandrems, modultransportører og bunkere til individuelle løsninger. De arbejder meget med kundespecifikke løsninger, som motorplacering, hastighed, længde, bredde og båndtyper – alt sammen som noget, der kan indgå i automatiseringsopgaver, hvor man skal have transporteret noget til eller fra robotter, eller til ’pick and place’ eller blot transport til og fra maskiner og anlæg.

De bruger programmet Autodeck Inventor til at færdiggøre produkterne i 3D før de går i gang med selve produktionen, dermed har de altid et klart billede af, hvordan det færdige produkt kommer til at se ud.

Hvad skal transporteres og hvordan?

Der er mange måder at få tingene til at lykkes på, og I kan se nogle af deres tidligere løsninger på deres hjemmeside, hvor I også kan se deres kataloger med oversigter over deres båndtransportører og emnefødere, der alle er markerede med en kode, så det er nemt for jer at bestille. Kataloget med båndtransportører viser materiel til båndtransportører, modultransportører, tandremstransportører og individuelt fremstillede transportører. Kataloget med emnefødere indeholder en oversigt over konstruktioner til at indgå i jeres produktion, mulighed for skånsom håndtering af emner, individuel kapacitets tilpasning samt håndtering af fødevarer og medico-produkter. Kan I ikke finde det, I mangler, så producerer de også løsninger ved specifikke forespørgsler.

I kan altid kontakte dem, så I i fællesskab kan finde frem til den bedste løsning for jer. Deres mange års erfaring i at designe og udvikle specialmaskiner sammen med jeres viden om, hvad det er I mangler og har brug for, giver gode og funktionelle resultater.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *