Gør dit for miljøet med bæredygtige gardiner

Bæredygtighed er oppe i tiden, og med god grund. Vi skal alle gøre vores for at passe på den klode vi borpå, og med vores bæredygtige gardiner, er vi glade for at være med til at gøre en forskel for miljøet påen god og moderigtig måde. Vores bæredygtige gardiner er designet med omtanke på at de ikke kunskal være bæredygtige, men selvfølgelig også udføre en funktion. Det er en 100% bæredygtig løsning,som samtidig hjælper dig med at blokere støj og holde varmen.

Genbrugsmaterialer gør forskellen

Vi sætter en stor ære i at producere bæredygtigt, og vi har mange forskellige slags genanvendtematerialer, som er med til at sikre en lavere miljøbelastning. På den måde kan du købe nye gardinermed god samvittighed. Vi kan tilbyde bæredygtige gardiner i både bambus, træ og genanvendtpolyester. På den måde kan vi alle sammen være med til at passe på vores miljø.

100% bæredygtig producent

Vi går meget højt i at være bæredygtige, og lave bæredygtige gardiner, og derfor er det også vigtigt foros at vores producenter er på samme side som os. Derfor er vores samarbejdspartnere certificerede100% bæredygtige med deres produktioner. Det er vigtigt for os at hele kæden er bæredygtig, så vi ermed til at gøre en forskel for de kommende generationer. Derfor bliver vores bæredygtige gardinerproduceret under ordentlige forhold.

Vi hjælper dig med at finde den rigtige løsning

Det er ikke altid lige nemt at beslutte sig for hvilke nye, bæredygtige gardiner man skal vælge, og herstår vi til rådighed for at hjælpe dig. Kontakt vores dygtige og engagerede medarbejdere i dag, og fåhjælp til at vælge lige præcis de bæredygtige gardiner, som passer til dine behov. Vi er klar til at hjælpedig!