Gør som korpset: Gode råd til overlevelse i naturen

Hvis du også har set Korpset i TV og godt kunne tænke at prøve dig selv af i enten mindre eller større grad, så er der nogle bestemte ting, du skal være opmærksom på – fordi det er ikke nogen legeplads ude i naturen. Vi har i denne artikel samlet gode råd til dig, som vil prøve at overleve et par dage eller mere i naturen.

Gode støvler er nødvendige

Når du tramper rundt i vildmarken og skal igennem mange forskellige terræner, så bliver du rigtig træt af at få våde sokker kort inde i turen. Derfor skal du bruge nogle ordentligt militærstøvler, som kan holde til lidt af hvert. De er ikke nødvendigvis billige, men de er absolut nødvendige, hvis du gør dig nogen forventninger om at nå langt i det fri.

En enorm rygsæk

Du skal kunne bære alt dit udstyr på ryggen for den mest effektive gang, og her skal der både være plads til køkkenudstyr og telt. Derfor skal du heller ikke gå ned på kvaliteten af den rygsæk, som du vælger at købe til overlevelsesturen. Der kan faktisk næsten ikke være for mange liter, hvis du skal have plads til alt det nødvendige.

Anskaf et militærur

Et militærur kan lidt mere end et normalt ur, der bare viser klokken. Med et militærur har du adgang til kompas, højde, temperaturer og meget mere, som du kan bruge til at overleve i vildmarken. Det er dog dit job at bearbejde informationerne til din fordel – det kan udstyret og det smarte ur desværre ikke gøre for dig.