Holdbare og robuste vandslanger til ethvert formål

image

Vandslanger er uundværlige i mange erhverv. At fragte vandet fra punkt A til punkt B – og gerne uden spild, og så rent som muligt – er vigtigt i mange sammenhænge. I privaten, når badebassinet skal fyldes til sommer. I erhvervet, når professionelle rengøringsfirmaer virkelig skruer bissen på og op for vandtrykket.

Der er intet værre end en gammel, utæt haveslange, men der er heldigvis håb. Du kan nemlig til enhver tid købe haveslanger i alle længder og kvaliteter hos Nowas.dk. Her forhandles stort set alt i rengøringsartikler, og kunderne er både private og erhverv – så du kan være sikker på at der findes en vandslange, der passer til dine behov.

Slangerne fås både i faste og tilpassede længder, og med en række forskellige diametre. Så har du brug for at transportere meget vand hurtigt, f.eks. når du skal fylde en 1000 liters tank, kan du finde en bred slange. Har du brug for en konstant strøm af vand, f.eks. til et selvregulerende vandingssystem til heste, køer eller får, kan du finde en smallere slange.

image-1

Haveslanger i forskellige kvalitet

Nogle slanger må krydse lange distancer, og møde stor modstand på deres vej. Dette gælder for eksempel slanger som krydser indkørsler, veje eller gårdspladser. Her kan du få brug for en ekstra robust slange, som kan holde til stor belastning.

Har du ofte brug for at transportere dine vandslanger, kan du købe slanger med tilhørende tromle. På den måde kan du hurtigt pakke slangen sammen igen, og den bliver ikke vredet og skadet i processen. Dette kan forlænge levetiden betydeligt for især længere slanger.

På Nowas.dk kan du desuden finde en lang række rengøringstilbehør, både til erhverv og til private. Tag et kig på det enorme udvalg på deres hjemmeside!