Hos Specialkamera.dk er de specialister i overvågnings- og andre kameraer

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

På Specialkamera.dk har de specialiseret sig i videokameraer til særlige formål. Dette er blandt andet til biler, lastbiler og landbrugs- og entreprenørmaskiner. Men også overvågningskameraer er et speciale hos webshoppen. Desuden forhandles et stort udvalg af de populære USB mikroskoper.

Specialkamera.dk har bakkamera til alle typer køretøjer, uanset om det er til en varevogn, til landbrugsmaskiner eller en campingvogn. De større modeller er velegnede som bakkamera til netop landbrugsmaskiner eller lastbiler, og kan monteres trådløst eller kabelført. Der kan fremskaffes kamera, der passer til de fleste nyere biler, og de kan monteres nemt og elegant ved at fjerne det originale nummerpladelys. Blandt de seneste produkter er bakkamera til Ipad og Iphone, som mange jo allerede har i bilen.

Overvågningskameraer til videoovervågning kan være nyttige i rigtig mange situationer. De små og kompakte kameraer kan optage video på SD-kort, så optagelserne efterfølgende kan gennemses på en computer. Når man benytter en overvågningskamera med indbygget optager slipper man for at lave teknisk opsætning med trådløs forbindelse eller kabelføring. Man skal kun tænke på strøm til kameraet. De fleste af overvågningskameraerne fra Specialkamera.dk kan monteres diskret og uden at tiltrække opmærksomhed. Dette kan evt. være skjult i et kabinet og med en bevælgelsesføler, der starter optagelserne, når der registreres bevægelser foran kameraet.

Der er næsten ingen grænser for, hvad du bruge de små smarte USB mikroskop kameraer til. Alle modeller kan gengive emner i forskellige forstørrelser. På den måde kan du komme helt tæt på naturen ved blandt andet at gengive planter eller insekter i forstørret format. USB mikroskop kan også benyttes med stor fordel, når du samler på frimærker eller mønter, og har brug for at forstørre små detaljer, der normalt ikke er synlig med det blotte øje. Dette kan gøres på op til 400 gange.

Men på Specialkamera.dk finder du også et stort udvalg i tilbehør til kamera og til overvågning. Heriblandt aflytningsudstyr og en lang række alarmsystemer.