Hvilken gulvvasker bør du købe?

Når du overvejer at købe en gulvvasker er det nok fordi mængden af gulvvask er ved at blive for stor. Enten har du meget store arealer at rengøre, eller også kræver din forretning hyppig vask af gulvene.

Det du særligt skal overveje er hvad du præcist skal bruge din gulvvasker til. Og du skal også finde ud af hvilken type snavs der er på gulvene.

Skal du vælge en maskine du kan sidde på?

Det lyder jo dejligt at sidde mageligt til rette overskrevs på gulvvaskeren. Men det er ikke sikkert at det er det du har brug for. En maskine du sidder på er særlig praktisk hvis du har meget store arealer at rengøre. Det kan for eksempel være et lagergulv eller idrætshal.

En ride-on-gulvvasker kan du se hos Nowas, som har et stort udvalg af forskellige maskiner til at vaske gulve.

Spar tid på en effektiv maskine

Din maskine skal kunne ses på bundlinjen. En ride-on vil spare dig tid fordi den er hurtigere end en maskine der skal skubbes. Men hvis du har mange smalle gulvarealer, så vil en walk-behind-maskine være et bedre valg.

Den store maskine er lækker, men de små arealer kan du ikke vaske med den store maskine. Derfor er det væsentligt at du kigger godt på dine behov før du investerer.

Forskellige typer gulve

Gulve har forskellig karakter og kræver særlig behandling. I crossfitcenteret er der sikkert mange gummimåtter der suger vand. Her har du brug for en maskine der er håndskubbet. Den kan både vaske og suge på samme tid.

På lageret er den vigtigste funktion at få fejet hurtigt og effektivt. I svømmehallen skal maskinen kunne håndtere store mængder vand. Du skal derfor grundigt overveje hvilken type gulve du skal feje, vaske eller rense før du beslutter dig.