Hygiejniske håndtørrere i flotte designs til offentlige toiletter eller virksomheder

Hygiejniske håndtørrere i flotte designs til offentlige toiletter eller virksomheder

Det er både hygiejnisk og praktisk med en håndtørrer på toiletter i virksomheder eller på offentlige toiletter. Når mange ansatte eller f.eks. kunder i storcentre bruger toiletterne, så bliver almindelige bomuldshåndklæder hurtigt uhygiejniske, og papirservietter kan blive smidt på gulvet eller tilstoppe toiletterne. En praktisk håndtørrer kan nemt monteres på væggen, og så kan de toiletbesøgende efter at have vasket deres hænder få tørret hænderne. Det gør de ved at putte hænderne ned i eller ind under håndtørreren, som blæser varm luft ud. Som toiletbesøgende kommer man ikke i direkte berøring med håndtørreren, så der kan ikke sætte sig store mængder af bakterier fast, og håndtørreren kan nemt rengøres med en klud.

Bredt udvalg af effektive og miljøvenlige håndtørrere

Virksomheder, restauranter, storcentre, institutioner kan med fordel vælge at få sat en håndtørrer op på toilettet som alternativ til bomuldshåndklæder eller papirservietter. Hos leverandøren Cleanmanagement.dk fås et stort udvalg af håndtørrere til favorable priser, som er udvalgt ud fra kriterier som hygiejne, holdbarhed, effektivitet, strømforbrug, støjniveau m.m. En håndtørrer er hygiejnisk, og den sviner ikke på toilettet. Samtidig er den miljøvenlig og har et lavt strømforbrug. Dermed bliver det nemmere for kunderne at holde toiletterne rene og spare udgifter til håndklæder og papirservietter. Håndtørrerne fås i mange flotte designs. Kunder kan vælge at købe eller leje en håndtørrer. Mini Inclusive løsningen omfatter leje af håndtørrer, hvor kunden selv har ansvaret for den daglige rengøring. All Inclusive løsningen er skræddersyet til kunder, som gerne vil leje en håndtørrer og samtidig slippe for alt besværet med indkøb af sæbe og papir.

Professionel rådgivning og konkurrencedygtige priser

Cleanmanagement.dk er en dansk leverandør, som er specialiseret i salg af innovative og effektive produkter inden for rengøring, og dermed er kunderne garanteret de bedste produkter til konkurrencedygtige priser. Cleanmanagement.dk tilbyder professionel rådgivning i forbindelse med valg af håndtørrer, så kunderne kan være sikre på at få den helt rigtige løsning.