Indret dit hjem blødt: 3 gode designtips

Er du også til det bløde, det polstrede og de runde former i dit hjem? Med en kreativ hjerne opstår der mange gode idéer, og vi giver dig her 3 gode tips til dig, som gerne vil arbejde med det lidt mere personlige og bløde udtryk i dit hjem på forskellige måder.

Brug skumgummi til specialdesigns

Det lyder måske lidt mystisk, men hvor end du gerne vil have en blød overflade, kan du faktisk med næsten garanti finde skumgummi, der både passer i overfladestørrelse og tykkelse. Med skumgummi kan du få lov at udfolde dig kreativt og selv finde på sjove og interessante løsninger til dine overflader, så det ikke er så stenhårdt mere.

Og det kan faktisk gøres ganske billigt, hvis du finder skumgummi fra et outlet, hvor priserne på restprodukterne er sat gevaldigt ned.

Hynder, hynder, hynder

De behøves ikke have nogen praktisk funktion – de skal bare være der, uanset om formålet er æstetisk, eller om man skal bruge dem til at sidde på. Fordi de bløde puder giver bare noget liv til ethvert hjem, og hele indtrykket bliver bare en lille smule mere personligt, når de pæne hynder i forskellige farver og mønstre tager sig ud.

Gulvtæppe til soveværelset

Findes der noget bedre end at stå ud af sengen med fødderne lige ned i god omgang blød uldenhed? Det tror vi næppe, og derfor får gulvtæppet den sidste plads på listen over bløde ting, som du skal bruge i dit hjem. Du kan også eksperimentere med gulvtæpper andre steder i hjemmet, men særligt i soveværelset er det en god idé.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *