Lækre og moderne tæpper fra Silkeborg Uldspinderi

Lækre og moderne tæpper fra Silkeborg Uldspinderi

Silkeborg Uldspinderi er en dansk virksomhed er en dansk virksomhed 1987.

Familien etablerede deres første spinderi i fyrrerne og den rå uld er stadig omdrejningspunktet og hovedmaterialet i virksomhedens produktion.

Ulden kommer fra mange forskellige får mange forskellige steder i verden og derved er produkterne altid unikke alt efter hvilken behandling ulden har gennemgået før den lander i forretningerne.

Plaider

Fra det jyske spinderi kommer blandt andet de utroligt populære plaider der idag ligger henslængt over et arm- eller ryglæn i de fleste skandinaviske hjem. Det ser jo ikke alene godt og blødt ud – et ægte uldtæppe er vi jo i høj grad berettiget til på jordens køligere breddegrader. 

De varme plaider fås både i almindelig fåreuld og i alpaca-uld fra lamaer i Peru. Man kan endda købe tæpper i alle farver i uld fra baby-alpacaer. Kvaliteten af deres babyuld er særligt blød og føles så luksuriøs.

Pyntepuder

Heldigvis er der matchende puder til den plaid man altså bliver afhængig af at have liggende i sofaen. De fine puder fås også i både uld- og babyalpaca-kvalitet og der er uendeligt mange farver at vælge imellem.

Halstørklæder

Hvis du ikke kan undvære din plaid når du bevæger dig ud i de utilregnelige danske årstider, er der heldigvis hjælp at hente…

Silkeborg Uldspinderi laver nemlig også lange, bløde halstørklæder der er lavet i babyalpaca-uld og uden tvivl kan holde alle stive nakker lune året rundt. Og de er så bløde at det selvfølgelig aldrig kan komme på tale at det kradser og irriterer!

Uldplaiderne er virkelig en skøn investering til hjemmet og gør glæde i sofaen eller lænestolen året rundt.

Klassikeren Bornholm Naturplaid er i 100% lammeuld og har kun naturligt bevarede farver fra gotlandske pelsfår og fra norske får.Plaiderne indeholder heller ingen skadelige kemikalier og kan uden problemer vaskes i vaskemaskinen på uldprogram.