Ny fysisk butik? Sådan kan du tjene flere penge

Selvom det for tiden ikke er den bedste tid at starte en ny butik op, så skal det ikke holde dig tilbage fra at udvikle på ideerne, så du kan være klar til at gå for alvor i gang, når landet åbner op igen. Vi kommer i denne artikel ind på, hvad du kan gøre af tiltag for at sikre et endnu større flow af penge.

Distribuering af pakker

Vi danskere handler mere og mere online, og hvis du gerne vil have folk ind i din butik og samtidig tjene penge på distribution af pakker, så kan du blive pakkehus for diverse leverandører af pakker. Det er vigtigt, at du giver disse kunder en god oplevelse, når de kommer ind i butikken, så de er opmærksomme på, at du faktisk har noget godt at byde på.

Lav konkurrencer på Facebook

En af de måder, hvorpå man bedst kan komme ud over stepperne, er med konkurrencer på Facebook. Man behøves ikke give noget vildt væk, fordi folk ikke skal satse noget vildt for at være med. De skal blot skrive en kommentar på et opslag. Det er en meget billig pris for at være med i en konkurrence, og det kan samtidig give dig et stort lokalt boost.

Medlemsfordele

Mange butikker skilter efterhånden med, at man kan få varerne meget billigere, hvis man er medlem i butikken. Og det er en rigtig god måde at retaine, eller fastholde, kunderne på. At spare penge er et fremragende incitament for at handle netop det ene sted, og så vil de typisk også handle meget for endnu flere fordele.