Professionel slamsugning for erhverv og private

Professionel slamsugning for erhverv og private

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Har du brug for akut hjælp til slamsugning, skal du have fat i et professionelt firma, der håndterer din opgave med sikker hånd – og gerne hurtigst muligt. Norva24 kører ud døgnet rundt, hvis uheldet skulle være ude.

Der kan være akutte såvel som ikke-aktutte situationer, hvor det er nødvendigt med en professionel slamsugning. 

Af akutte situationer kan nævnes oversvømmede kældre og tilstoppede kloakrør; situationer hvor du ikke kan vente alt for længe på den nødvendige hjælp.

De knap så akutte situationer er nemmere at få styr på, men ikke desto mindre kræver det fagfolk at løse opgaverne tilfredsstillende. For eksempel ved tømning af tanke, tømning eller rensning af bassiner på rensningsanlæg samt rensning og tømning af gylletanke.

Lad Norva24 hjælpe dig

Norva24 er en sammenslutning af dygtige kloakmestre, og virksomheden er Skandinaviens største leverandør af kloak- og industriydelser til både private virksomheder, offentlige institutioner og private husejere.

Servicen er landsdækkende, og det betyder, at du kan ringe uanset, hvor i landet du bor og hvilket problem, du ligger inde med. Hjælpen er altid lige ved hånden, og det skyldes, at Norva24 er baseret på en lang række lokale håndværkere, der kan klare de fleste opgaver i lokalområdet. Er der brug for større maskineri, end den lokale kloakmester har til rådighed, vil det blive sendt afsted fra en af Norva24’s andre afdelinger.

Autoriseret kloakarbejde af alskens slags

Det er ikke kun slamsugning, Norva24 håndterer – det er alt, hvad der vedrører kloakarbejde i al almindelighed, fx: traditionelt autoriseret kloakarbejde, tv-inspektion af kloak, faldstammer og afløb samt tømning af vejbrønde, sandfang og fedt-, olie- og benzinudskillere. 

Kort sagt kan Norva24 hjælpe dig med en hvilken som helst opgave indenfor slamsugning og kloakservice, og du kan kontakte virksomheden døgnet rundt, året rundt – og det er selvfølgelig gratis og uforpligtende at spørge efter pris og services.