Sådan giver du dine vægge liv igen

Trænger dit hjem til fornyelse, eller er du ved at bygge nyt, men mangler du inspiration til, hvordan du kan gøre dit hjem dit? Der er mange måder at forny ens hjem på, og en af de mest opsigtsvækkende metoder er ved at gøre noget ved de kolde vægge i hjemmet. Det er dem, der danner rammerne for din hverdag, og de sætter tonen i ethvert rum.

Vi giver dig her tre bud på, hvordan du kan gøre dit hjem ekstra personligt med løsninger til dine vægge.

Vælg utraditionelle farver

Vi har en tendens til, at vi tit vælger maling i neutrale farver, fordi man så i det mindste ikke gør nogen fortræd med grimt design. Hvid er en god farve, som kan gøre rummet større, men hvis man leder efter noget mere personligt og særpræget, er der et par forskellige løsninger.

Vi anbefaler varme farver, hvilket ofte ender ud i brunlige og rødlige farver eller i det mindste farver uden så meget spræl i. Lysegrøn eller gul kan fungere i børneværelset, men det bliver ubekvemt i stuen eller soveværelset.

Brug tapet med unikke mønstre

Tapet giver nogle andre muligheder end maling, fordi tapet ikke bare giver mulighed for mønstre, men hele billeder. Har du endevæg, som du gerne vil pryde, kan du skabe noget helt unikt med tapet med mønstre eller et tropisk paradis.

Hvis du har et helt særligt rum med et helt specielt tema, er det ideelt at vælge tapetløsningen, hvor du kan sætte Saharas ørken op eller få et frodigt paradis ind i hjemmet. Der findes et kæmpe udvalg af forskellige løsninger, og du kan helt sikkert finde tapet til dit helt specielle rum også.

Få sat rammer på jeres hjemmelavede billeder

Intet er så personligt som noget, I selv har lavet. Det er måske ikke det pæneste, men det fortæller en historie, som en rød farve eller noget mønstret tapet ikke kan fortælle. Dette er en særlig god løsning til børnefamilier, hvor de tegnelystne unge kan få lov til at sætte deres præg på hjemmet og ikke mindst mærke, at deres arbejde bliver værdsat.

Dette er i øvrigt også en billig løsning, fordi man blot skal have fat i ramme og eventuelt papir til at male på. Og så udvikler det børnenes kreative evner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *