Scenetæpper i molton

Molton er et tekstil i en yderst kraftig kvalitet. Tekstilet er fremstillet af lærredsvævet bomuldsflonel, hvilket medfører tyngden af stoffet. Man kan også finde satin-molton, som typisk bliver brugt som bagtæppe eller fortæppe, hvor det klassiske molton gør sig rigtig godt som et scenetæppe, da den kraftige kvalitet gør tekstilet lys- og lyddæmpende. Fordelene ved satin-molton, i forhold til bomulds-molton er, at det er mere slidstærk og fnuldrer mindre. En af fordelene ved klassisk molton er, at det kan brandsikres, hvilket kan vise sig at være meget vigtigt på en scene.

Find molton i høj kvalitet

Hvis du er på jagt efter molton til dit næste sceneshow, forestillingen på skolen, eller noget helt tredje, så tag et kig på udvalget hos Sunstill. Der kan du nemlig finde et bredt udvalg i høj kvalitet og til lave priser. Det store udvalg giver dig et hav af muligheder at vælge imellem. Skal dit molton tæppe være rødt, blåt, eller måske sort? Skal det være den lette eller tunge variant? Hvilken størrelse passer til dit projekt? Skal det være nemt kan du vælge at gå med de færdigsyede molton tæpper, som blot hænges op med tekstil-clips. Er du ude i noget sceneinddækning, så gå med rulle molton, da det har en overlocket kant. Tag selv et kig på deres store udvalg, du finder helt sikkert en løsning, der passer til dig.

En kompetent forhandler

Sunstill har mange års erfaring indenfor scenebranchen og de vil hellere end gerne hjælpe dig med at finde en god løsning. De står nemlig klar til at hjælpe, hvis du er i tvivl og mangler rådgivning til dit valg af molton scenetæpper. Har du brug for det, kan de også hjælpe dig med selve monteringen af scene tæppet.