Slidstærkt epoxygulv til dit køkken

Ønsker du at have et gulv, som er nemt at rengøre og som er slidstærkt? Så skal du investere i et epoxygulv til dit køkken. I industrikøkkener er det ekstra vigtigt at have de korrekte gulve, som hurtigt kan rengøres i dybden og som kan klare en travl hverdags slid og slæb. Hos NeoCoating har vi de fantastiske og holdbare epoxygulve.

Ingen slinger i valsen

Når det kommer til køkkener i cafeterier, restauranter, kantiner eller andre steder, så skal et gulv leve op til visse standarder. Det betyder blandt andet at det skal kunne klare nogle skrappe rengøringsmidler og at mange sko og elementer bevæger sig på det hver dag. Epoxygulv til disse køkkener er derfor et eminent valg, da de lever op til alle disse krav. Så når fødevarestyrelsen kommer på besøg, kan du trygt vise dem rundt med god samvittighed.

Hulkehler for en nemmere hverdag

Når du bestiller dit epoxygulv kan du vælge at bestille det med hulkehler, hvilket betyder at du kan gøre dit gulv endnu mere hygiejnisk og nemt at rengøre. Med et epoxygulv har du et slidstærkt gulv, som er klar intensivt brug og hyppig rengøring. Det står godt imod tunge maskiners belastning mod gulvet og klarer også vægten af professionelt køkkengrej.

Få vejledning af os

Hvis du er i tvivl om hvilket epoxygulv, der vil egne sig bedst til dit køkken, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Hos NeoCoating er vi eksperter i gulve til industrikøkkener og kan guide dig imod lige præcis den løsning, som du kan få glæde af i lang tid fremover. Kontakt os allerede i dag og hør mere om dine muligheder.