Slut med bekymringer og knækkede negle

Når man finder sig tid til at lakere sine negle – for det tager tid – er der intet værre end at vide, at ens negle vil spalte indenfor de næste par dage. Mange døjer med b.la. bløde negle, pigmentforandringer og særligt neglebideri, og derfor prøver mange sig med neglelak for at få et beskyttende lag.

Det er dog ingen hemmelighed, at ikke enhver slags neglelak kan stå distancen. Heldigvis er der udviklet produkter til dem, der ønsker en neglelak, som både er smuk og reparerer neglene. Et produkt, der egner sig særligt hertil, er Herome neglelak.

Det helt specielle ved Herome neglelak er, at de ikke blot reparerer neglene udadtil, men det går også ind i neglen og reparerer indefra.

Få sundere negle og smukke nuancer

Herome neglelakken er blot én af mange produkter, som Herome har udviklet. Da Herome neglelakken er en del af en behandling, er det vigtigt, at du fortsætter med deres produkter. B.la. har de negleforstærker, neglelakfjerner, som er acetone fri og en neglehærder.

Det kan være med til at gøre dine negle mere robuste, og derved vil neglelakken også holde endnu længere.

Hvis du også døjer med diverse problemer med dine negle, kan det være, fordi neglen er bygget op af fedt og fugthinder. Hvis og når disse udtørrer, så vil neglen spalte og være nem at skade. Derfor kan disse produkter være med til at hærde neglen med den dermatologiske harpiks.

Herome neglelak findes i smukke nuancer og farver, og så har de en utroligt flot indpakning.

De sælger også diverse former for kur fra Herome, som du kan pleje dine negle med.

Kom i gang allerede i dag og oplev alle fordelene ved Herome neglelak og andre produkter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *