Spildbakker giver en sikker og effektiv beskyttelse af olie og kemikalier

Spildbakker giver en sikker og effektiv beskyttelse af olie og kemikalier

Når I håndterer kemikalier og olie i virksomheden, ved I sikkert alt om, hvordan I skal håndtere dem rigtigt. For eksempel, at det er vigtigt, at du har det rette udstyr til at opbevare beholderne. Det kan du gøre ved at vælge en spildbakke af et godt materiale, som du kan sætte nedenunder beholderne. Hvis de lækker, eller du kommer til spilde noget, når du hælder olie eller kemikalie over i en anden beholder, kan spildbakken opsamle det, så det ikke ryger på gulvet. 

Et godt sted for dig at finde en spildbakke i en god kvalitet er på oliesug.nu. De har et stort udvalg, og du kan derfor finde dem, der passer bedst til din virksomheds behov. Spildbakkerne er lavet af polyethylen, der er et meget holdbart materiale. Det gør, at det kan holde i mange år, og at det ikke bliver påvirket af, at du spilder kemikalier på det. Det er derfor en rigtig en god investering for din virksomhed. 

Du kan vælge mellem spildbakker i en lang række forskellige størrelser. Det er med til at gøre, at du nemt kan finde dem, der er bedst til de beholdere med kemikalier, som I har. Nogle passer godt til to store beholdere på 10 liter. Spildbakkerne er meget lette i sig selv. 

Du kan også få spildbakker, der passer godt til mindre beholdere. Der kan du opbevare en lang række forskellige beholdere. Det er smart til dig, der for eksempel har et værksted, hvor I bruger en lang række forskellige kemikalier og olier og opbevarer dem i mindre beholdere. 

Når du skal vælge en spildbakke, er det også en god ide, at du tænker over, om det skal være en bakke med rist eller ej. Med en rist står på beholderne på rist. Hvis der lækker væske ud, bliver det opsamlet nedenunder risten. Det gør, at du nemt kan hælde det ud af bakken. Hvis du lader beholderne stå direkte i spildbakken, skal du gøre dem rene, hvis de lækker. Det er med til at gøre det mere besværligt for dig. 

Fordelen ved at lade beholderne stå direkte i spildbakkerne er, at de står godt fast. Det kan være særlig godt til beholdere, som du ikke bruger så meget. 

Skal du opbevare olie og kemikalier udenfor, er det en god ide, at du vælger en spildbakke med en overdækning. Den kan beskytte beholderne mod regn, sne og sol, så de ikke bliver ødelagt af det. Hvis du skal bruge kemikalierne og olierne i tønderne, kan du nemt rulle overdækningen til side, så du kan tappe noget fra dem. 

Har du brug for at flytte rundt på de store tunge tønder i virksomheden, kan du vælge at have dem stående på en spildbakke med hjul. På den måde er du sikker på, at du ikke kommer til at spilde noget, når du flytter rundt på tønderne. Du kan enten bruge spildbakken med hjul som et midlertidig sted, hvor tønderne kan stå. Du kan dog også sagtens bruge tønderne som et permanent opbevaringssted. Det gør det nemt for dig flytte rundt på tønderne på lageret.