Ting til din næste fest

Hvis man skal holde en fest, så kan det nogen gange være en god ide med at have et tema til festen. Det kan fx være, at man skal holde en firmafest, så kan man fx vælge temaet Hawaii.

Det kan også være, at man står og skal til en 50’er eller 80’er fest. Det kan nogen gange være lidt svært at finde ud af, hvad man netop skal have på til de to fester, men hos Partybutikken har et de stort udvalg af udklædninger og tilbehør, der passer til en temafest

Til en 80’er fest er der flere forskellige slags parykker at vælge imellem. Der er både parykker til mænd og kvinder. Der er også benvarmere i forskellige farver, smykker og hatte. De har også pynt, som man kan bruge til en 80’er fest. Fx har de balloner i forskellige neonfarver.

De har også ting til barnedåb, hvor der er forskellige servietter at vælge imellem samt gaveposer, bordpynt som små sutte.

Det kan også være, at man står og skal holde konfirmation. Så er der også meget at vælge imellem. De har blandt andet klistermærker med konfirmander, konfetti, bordpynt som forstiller en laptop eller fodbolde, invitationer, bordkortholdere og mange andre spændende ting.

De har også ting til børn som fx kostumer, som man kan bruge til fastelavn men også invitationer med blandt andet figurer fra Disney, balloner og servietter. Alt hvad man nu skal bruge til en børnefødselsdag.

Der er ikke kun ting for de personer, der holder festen. Der er fx gaveæsker og gaveposer til fødselsdage, barnedåb, konfirmationer og bryllupper. Der er også julegavepapir og til- og fra mærker med Bramming nisser.

Så uanset om du skal holde en temafest eller en almindelig fødselsdag, eller at du er gæst, så er der mange forskellige og fine ting at vælge imellem.