Trivsel på byggepladsen

Hvordan ser det mon ud på byggepladsen og i skurvognene, når den sidste håndværker er gået hjem efter en travl dag?

Et snavset toilet, en ildelugtende skraldespand i spiserummet og diverse krummer og skidt fra dagene før kommer til syne på både voksdugen og gulvet.

Der er vist ingen tvivl om, at det er en træls og kedelig måde at starte arbejdsdagen på, når man træder ind i skurvognen på byggepladsen for at nyde en kop kaffe imens man planlægger dagens arbejde.

På alle byggepladser – store som små – skal der bruges skurvogne/mandskabsvogne, beboelsesvogne eller toiletvogne, hvis arbejdet varer længere end 3 hele arbejdsdage. Håndværkerne går ind og ud af vognene i al slags vejr, hvorfor det er uundgåeligt, at skidt og snavs bliver slæbt med ind. Med fokus på byggeriet, stramme tidsplaner og deadlines der skal overholdes, er det oftest oprydningen og rengøringen i disse rum, som bliver nedprioriteret.

Spar tiden og bøvlet med rengøring af byggepladsens skurvogne, beboelsesvogne eller toiletvogne, og lad i stedet håndværkerne gøre det, som de er bedst til. Med en løbende professionel skurvognsrengøring vil byggefolkene hver dag møde op til skinnende rene og indbydende skurvogne, som er rare at opholde sig i.

Rengøring af skurvogne, beboelsesvogne og toiletvogne

En grundig rengøring og vedligeholdelse af skur- og beboelsesvognene er med til at skabe en rar atmosfære, trivsel og effektivitet på byggepladsen, da mandskabet kan holde weekend og fyraften uden at tænke på oprydning, støvsugning og skraldeposer.

Som en del af skurvognsrengøringen bliver der blandt andet sørget for støvsugning, gulvvask, aftørring af borde og overflader, tømning af skraldespande samt en grundig rengøring af håndvaske og toiletter.

Med en professionel rengøring af skurvognene, mandskabsvognene eller toiletvognene kan du være sikker på, at medarbejderne på byggepladsen møder ind til rene og pæne omgivelser, så dagens frokost kan nydes under hygiejniske forhold.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *