Vil du sælge huset? Gode råd til øget værdi

Der sker ind i mellem forandringer i vores liv, som gør, at vi skal skifte vores bolig ud med en ny. Nogle gange kan det også være, at man bare har brug for friske, motiverende omgivelser, så der ikke går for meget hverdag i den.

Afhængig af inflation og marked kan prisen for din bolig variere meget, men vi giver dig her nogle gode råd til, hvordan du uafhængig af markedet kan øge værdien på din bolig, når du skal have foretaget en boligvurdering.

Gennemsøg boligen for råddenskab

Har du en stor bolig, som du gennem mange år har forsømt en smule mere, end du burde, er der en chance for, at der på loftet, i kælderen eller i de mindre besøgte rum er skimmelsvamp og fugtskader. Dette vil være noget, der kan påvirke prisen kraftigt, da det kan være en større sag at udbedre det.

Desuden ønsker ingen at købe et hus med disse problemer, og derfor kan det være svært at finde en køber til selv en reduceret pris.

Nyt køkken giver overskud

Er du handyman, og kan du selv sætte nyt køkken i, kan du faktisk tjene en god sum på at sætte et nyt køkken i stand inden selv. Ja, det tager tid, men se det som en kundeordre, hvor dine udgifter svarer til 25.000, mens køberen er villig til at smide 60.000 ekstra for det nye fine køkken.

Gør noget ved dine udendørsarealer

Det komplette indtryk kan betyde meget, når både mægler og eventuelle købere skal se boligen an. Roder haven med kompost, eller har du ikke slået græs og luget i flere måneder, lægger du allerede der en udfordring i hånden på den nye køber.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *