Widex – den førende danske høreapparatproducent

Widex – den førende danske høreapparatproducent

Når det gælder høreapparater og tilbehør, er Widex en producent, der ikke er til at komme udenom. Især herhjemme i Danmark er brandnavnet velkendt, og det skyldes især, at det er en dansk koncern. Widex blev etableret tilbage i 1956 af familierne Tøpholm og Westermann, som stadig ejer virksomheden den dag i dag. Fra starten og frem til nu har Widex’ primære mål været at skabe og fremstille teknologi og høreapparater, der giver en unik lydoplevelse. Koncernen er i dag verdens 6. største høreapparatproducent, og de sælger deres apparater i næsten 100 lande. I starten af 2018 kom nyheden, at Widex i nærmeste fremtid fusionerer med konkurrenten Sivantos for at tilegne sig endnu større markedsandele.

 

Smarte og brugervenlige produkter fra Widex

Widex er kendt for at gå forrest, når det gælder nytænkte og digitale teknologier og designs inden for høreapparater. Allerede i 1995 udviklede virksomheden verdens første 100% digitale i-øret-høreapparat. Denne nytænkning er noget, der i høj grad kendetegner producentens apparater og tilbehør. Hvad enten du vælger apparater, der placeres bag øret eller i øret, får man en højteknologisk løsning, der blandt andet kan styres via smartphone og tablet. Til høreapparaterne findes en lang række trådløst udstyr, som blandt andet gør det muligt at få lyd fra telefon eller fjernsyn direkte ind i høreapparaterne. Nogle af apparaterne har desuden den funktion, at man kan skrue op for stemmer og musik, men uden at skrue op for baggrundsstøjen.

 

Tilbehør og udstyr til vedligeholdelse

Du kan få en lang række udstyr og tilbehør til Widexhøreapparater, som medvirker til en forlænget levetid. Blandt andet kan du købe løse batterier til dine høreapparater, en ny receiver, tyndslanger og voksfiltre, som alt sammen er med til at sikre, du får en optimal oplevelse med dine høreapparater fra Widex. Samtidig fås det hele til en pris, der er til at forstå.