3 gode grunde til at huske brug af brandhæmmer til juletræ og granpynt

Det kan være du ikke tænker over det, men det kan være problematisk, at anskaffe sig et grantræ eller andet granpynt uden at sikre sig mod eventuel brandfare. Hvis du skal have kranse, granpynt eller juletræ indenfor, så er brandfare altid en potentiel fare. Derfor er det vigtigt at opretholde brandsikkerheden, og dette kan brandhæmmer og -imprægnering hjælpe dig med.

Øger sikkerheden indendørs

Brandfare er desværre altid en risiko, ved brug af pyntegrønt og gran i hjemmet. Derfor er det vigtigt at tage sine forbehold, så det smukke gran kan pryde vores hjem og sprede hygge. Brandhæmmer og -imprægnering ved hjælp af produktet Flamol, er derfor den helt ideelle løsning, hvis du ønsker at tage dine forbehold og brandimprægnere dine grandekorationer eller grantræer. Udover at øge brandsikkerheden indendørs, er brandhæmmer også den helt rigtige løsning ved udendørs arrangementer med granpynt, som ved for eksempel større julearrangementer i december måned, hvor grandekorationer er med til at skabe den helt rigtige stemning og hygge.

Et miljøvenligt produkt

Produktet Flamol fungerer fantastisk til brandhæmmer, og er desuden både danskproduceret og yderst miljøvenligt. Produkter kan bruges både inde og ude, og gør således gran og træ mindre modtagelige overfor ildens flammer.

Du kan finde det rette produkt ved hjælp af den rette vejledning

Der findes flere forskellige varianter af produktet Flamol til brandhæmmer. Ved at kigge på det enkelte produkt vil det fremgå tydeligt, hvilken brandhæmmer der vil fungere mest optimalt til dit formål. Udover gran og træer, kan Flamol også bruges til brandhæmmer og imprægnering af papir, tekstiler, stof og meget mere. Vores produkter kan leveres med brandimprægnering, men du finder også gør-det-selv løsninger på vores hjemmeside. Vi står altid klar til at hjælpe og vejlede.