3 grønne og sunde tiltag til kontoret

Vi lever i en verden, hvor bæredygtighed er blevet en del af din branding og nærmest fast inventar på ethvert kontor. Vi skal spise mindre kød, vi skal bruge færre fossile brændstoffer, og vi skal køre i elbiler i stedet for benzinbiler. Derfor giver dig her 3 måder, hvorpå du kan få dit kontor til at emme af den grønne omstilling, der er så nødvendig i 2020.

Firmafrugt i stedet for kage

Sundhed er en enorm del af den grønne bølge, der er over os, og derfor giver det kun mening, at du tænker det ind i den måde, som I spiser på på kontoret. Med firmafrugt får du et sundt alternativ til den nogle gange tunge eftermiddagskage, som ingen på det stillesiddende kontor alligevel har godt af. Få firmafrugt på fast bestilling og kom kalorierne i forkøbet på den gode måde.

Indret med grønt

Skab et sundt indeklima med masser af planter og eventuelle plantevægge. Plantevægge fungerer godt i de store kontorer med flere etager, hvor man samtidig skal give et godt indtryk til en klient. Grønt har den sublime fordel, at den både gør noget for æstetikken og for den generelle sundhed på kontoret. Med bedre indeklima vil dine medarbejdere have færre sygedage, og det bliver i sidste ende til en økonomisk gevinst.

Luft godt ud

Udluftning koster ingen penge, men til gengæld kan det være dyrt, hvis du ikke får det gjort. Når du lufter ud og skaber et godt indeklima, giver du de bedste arbejdsbetingelser til dine medarbejdere, da vi arbejder rigtig dårligt i trænge og varme klimaer. Der skal helst være tilpas køligt for, at hjernen kan fungere optimalt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *