3 lækre stykker mandetøj til efteråret

Sommeren er efterhånden ovre, og det betyder, at vi skal tænke på varmere tøj og ikke mindst varmere farver, som kan komplementere det kolde efterår. Det betyder også en opgradering af garderoben, hvor vi her kommer med 3 gode bud på, hvordan du skal klæde dig på til efteråret – i hvert fald hvis du er en mand.

Fleksible Eterna er altid på pletten

Eterna skjorter er det evige gode bud på skjorter, som du kan have på hele året rundt og uanset lejlighed. Du kan finde lækre blå skjorter til kontoret, men du kan også finde mørkere farver, som stemmer godt overens med efterårets udtryk. Du får et altid klassisk udtryk, og man går aldrig helt galt i byen med Eterna skjorter, selvom det måske ikke er den mest oplagte tid at gå i byen i.

En god varm sweatshirt

Noget lidt mere stilet end en ren sweater er en sweatshirt, med andre ord en hoodie, som du kan tage på, når kulden banker på døren. En hoodie giver lidt mindre credit hos svigermor, men vi garanterer dig, at du vil blive glad for valget. Det er lidt blødere, lidt mindre kløende, og så varmer den hele kroppen godt.

Vandtæt efterårsjakke

Efteråret byder på koldere vejr, men det er stadig ikke helt minusgrader og sne. Til gengæld kommer der masser af regn, og det skal du være klar på. Find dig en mellemtyk jakke, der holder vandet ude, fordi det vil være den primære funktion, som du vil blive glad for. Gem dog det helt store budget til vinterjakken i december.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *