3 lampedesigns, du ikke kan undvære i dit hjem

Er du også en designfanatiker, som går op i, at dit hjem har alle de rigtige elementer? Så er denne artikel et godt udgangspunkt for dig, fordi vi vil introducere dig for tre gode bud på designlamper, som kan pynte i ethvert hjem. Lamper gør mere for ens hjem, end man lige skulle tro.

Panthella-serien

Hvis du er stor fan af Flowerpot designet, som Verner Panton står bag, så vil du elske denne serie, som har store ligheder med potten. Den er ligeledes designet af Verner Panton, men Panthella har lidt mere kreativitet og rundhed over sig, selvom elementerne i grundlæggende form er meget ens. Hvis du endnu ikke er bekendt med Flowerpotten, så gør dig selv en tjeneste ved i det mindste at tjekke den ud – den vil uden tvivl passe godt ind.

Louis Poulsen

Med eksistens siden 1878 har Louis Poulsen produceret et utal af lækre designs til de danske hjem, og de stopper ikke lige foreløbig. Louis Poulsen minder en smule om PH i stil, og selvom det måske er en stil, som ikke mange unge vil have i dag, er det unægtelig et stykke hårdhændet kvalitet – og det skal man ikke kimse ad.

Piet Hein

Piet Hein er mest kendte for sine borde, men lamperne følger samme stringente design, som mest af alt ligner noget, som Apple kunne finde på at producere. Det bløde, hvide design passer godt ind i den skandinaviske og moderne stil, og hvis du er på udkig efter noget stilrent og tidløst, er dette det perfekte bud til kræsne dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *