Brugte iPhones af god kvalitet til billige priser hos PhoneWorld

Du kan spare tusindvis af kroner, når du køber en brugt iPhone hos Phoneworld.dk. Du kan også tjene gode penge på at sælge din gamle mobil til os, som så sælger den videre til en ny mobilkunde. Uanset om du køber eller sælger din iPhone hos Phoneworld.dk, så kan du være sikker på, at det er en professionel handel. Vi sælger kun brugte iPhones af god kvalitet. Som sælger får du Danmarks bedste pris for din gamle iPhone. Både som køber og sælger er du med til at gavne miljøet, fordi der er mindre ressourcespild, når elektronik genanvendes. Er din iPhone gået i stykker, og står du og mangler et nyt batteri, en hjem-knap eller høretelefoner, så har du mulighed for at købe reservedele og tilbehør hos os. Vi tilbyder også reparation af din iPhone, og hos os kan du forvente den bedste kundeservice.

Køb en brugt iPhone af god kvalitet til billige priser hos Phoneworld.dk

Det er ikke alle danskere, som absolut vil have den nyeste iPhone på markedet. For nogle er det vigtigste, at de kan få en god kvalitetsmobiltelefon til en billig pris. Der er flere tusinde kroner at spare ved at købe en brugt mobil, og PhoneWorld tilbyder sine kunder brugte iPhones af høj kvalitet til lave priser. Hos PhoneWorld kan du vælge mellem flere modeller af brugte mobiler og finde den, som bedst passer til dine ønsker og behov. Vores professionelle iPhone reparatør sørger for, at de brugte iPhones bliver sat i stand, inden de sættes til salg. PhoneWorld garanterer, at alle brugte iPhones er renset, gennemtestet, nulstillet og kontrolleret, så de fremstår bedst muligt. Under alle omstændigheder får du en kvittering, og du har altid 24 måneders reklamationsret, når du køber en brugt iPhone hos PhoneWorld. Du kan eksempelvis få nogle af de nyeste modeller til halv pris, hvilket må siges at være et rigtig godt tilbud.

Få en fair pris for din brugte iPhone hos Phoneworld.dk

Er du en iPhone-fan, der bare må eje den nyeste iPhone og som gerne ligger i kø i timevis for at købe den nyeste model? Så kan du med fordel sælge din brugte iPhone til PhoneWorld, for hos os får du Danmarks bedste pris for din brugte iPhone. Vi vurderer din iPhone med det samme, og du får din betaling, inden iPhonen bliver solgt videre i vores webshop. Du kan vælge mellem at få pengene udbetalt eller få et tilgodebevis. Vi tilbyder sikker nethandel, hvor du har 14 dages fortrydelsesret, og pengene bliver overført til din konto inden for 5 bankdage. Pengene kan du så bruge til at købe en ny iPhone for. Fordelene ved at handle med os er, at du slipper for at skulle ud på brugtmarkedet og finde en køber eller risikere, at du får en dårlig pris for din iPhone. I værste fald kan du risikere at blive snydt af folk, som modtager din brugte iPhone, men aldrig betaler for den. Hos PhoneWorld kan du være helt tryg ved, at alt går rigtigt til. Hvis din iPhone har en defekt eller har fået ridser, så er vi stadig interesserede i at købe den. Vores reparatør sørger for, at din brugte iPhone bliver sat i stand, så den stadig er af god kvalitet og kan sælges til en rimelig pris. Du kan f.eks. også vælge at sælge din gamle mobil, samtidig med at du køber en nyere model hos os. Så får du både en indtjening på den gamle, samtidig med at du får en kvalitetsmobil til en billig pris.

PhoneWorld tilbyder reparation og reservedele til din iPhone

Går din iPhone i stykker, så er der ingen grund til at fortvivle. Hos Phoneworld har vi stor ekspertise, når det gælder reparation af din iPhone, og vi tilbyder reparation til gode priser. På vores hjemmeside finder du desuden et stort udvalg af reservedele og tilbehør til din iPhone. Så hvis dit iPhone-batteri ryger sig en tur, eller hvis hjem-knappen ikke virker, så kan du købe reservedele hos os. Du kan også købe forskelligt tilbehør som f.eks. oplader, høretelefoner, så du altid har al det udstyr, du skal bruge til din iPhone. Det er selvfølgelig også billigere at købe brugte reservedele hos os, end at købe det nyt. Men du kan altid regne med, at kvaliteten er i orden.

Altid god kundeservice Phoneworld.dk

Hos Phoneworld.dk er det vigtigt for os altid at yde god kundeservice. Du kan til enhver tid ringe eller skrive til os og få svar på dine spørgsmål. Vi tilbyder en nem og sikker onlinehandel ved køb og salg af iPhones, og vi er e-mærket. Hos os er der ingen gebyrer eller skjulte omkostninger. Er du sælger, får du hurtig vurdering og betaling for din brugte iPhone, og vi tilbyder markedets bedste priser. Er du køber får du favorable pristilbud på kvalitetsmobiltelefoner samt hurtig levering, når du har købt en iPhone hos os. Du kan vælge at betale kontant eller med Viabill, som er en afdragsordning.