3 tips til, når du skal give fødselsdagskort til barn

Den helt store dag for ethvert barn er fødselsdagen, og den skal selvfølgelig fejres behørigt. Det involverer mad, gaver og alt, hvad der hører til – heriblandt sjove fødselsdagskort, som ikke kan være hvad som helst. Vi kommer her ind på, hvad du skal være opmærksom på, når du giver barnet et fødselsdagskort.

Masser af farver

Børn sætter pris på den helt store farveroulade. Der skal være knald på, og der skal være mange forskellige farver i forskellige nuancer. Det behøves ikke være inspireret af nordisk og skandinavisk design, men det skal bare springe i øjnene.

3D-effekter

Det bliver ikke vildere, end når kortet opfordrer til interaktion med kortet. Det er næsten lige så godt, som den gave du har givet med. Find et kort, hvor der popper forskellige elementer ud, og hvor der er elementer, som man kan trykke på. Det vil barnet elske, og så vil du for alvor være i kridthuset.

Dyr, dyr og flere dyr

Børn elsker dyr, og det passer også godt sammen med det første råd om, at der skal være fart på farverne. Brug junglens dyr, eller find en masse søde hundehvalpe. ”Vov” er et af barnets første ord, og det er jo ikke for sjov.

Den skal sige en lyd

Hvis du vil være helt next level, skal du finde et kort, der kan spille en sang. Det er ikke just B&O-kvalitet, men alene lyden vil fortælle, at du virkelig har tænkt på at finde et kort, som passer til lejligheden – og det vil både barn og forældre sætte pris på.