En palleløfter med vægt til de besværlige sager

En palleløfter med vægt til de besværlige sager

Der findes efterhånden vægte, der kan måle helt ned til efter det sidste deci-mål, hvis du skal have det helt nøjagtigt. Men hvad gør man ved de store sager og dem, der kan være bøvlede at håndtere?

Når man skal måle vægten af noget, er der flere forskellige måder at gøre dette på. Man kan placere det ønskede produkt på en vægt, som kan være alt fra en køkkenvægt til en stor industrivægt, eller man kan hejse det op i en krog, der således kan vise, hvor meget vægt der at gøre med.

Men en metode til at måle vægten, der både er smart ved store og besværlige sager, som kan bruges som transportmiddel samtidig og som skåner medarbejderen, er ved at benytte en palleløfter med vægt.

Nu sagde vi netop “medarbejderne”, for vi mener, at en palleløfter med vægt gør sig gavnlig i firmaer, hvor der sælges store partier af produkter, hvilket kunne være alt fra korn, træpiller til dyrefodder, eller for eksempel i et lager, hvor man kan fortælle fragtmanden, hvor mange kilo han skal have med – mens man transporterer tingene fra lageret og ud til fragtpladsen.

Det er da en effektivisering af arbejdstiden, der er værd at tage med i ens beregninger.

En palleløfter med vægt er også god og skånsom for medarbejderne i længden, da de således kan transportere store sager rundt, uden de skal gøre det ved håndkraft og belaste kroppen, så længe de husker at bøje sig korrekt, hvis de skal lægge tingene på palleløfteren med vægt.

Hvis man også har at gøre med remedier, der skal vejes, som måske kan være svære at holde i ro, men som ikke er levende inventar som dyr, så er det også nemmere at få dækket hele overflade-arealet og vejet det med en palleløfter med vægt. Det kunne blandt andet være sække med kartofler.