Forebyg ryskader med BestPosture

En god kropsholdning er vigtig for en god livskvalitet. Med den rette holdning undgår du ryg-, nakke- og skuldersmerter, og bevarer en sund bevægelighed langt op i livet. BestPosture har samlet et udvalg af kropskorrigerende tøj, som støtter og påminder dig gennem hverdagen, så du kan opbygge gode vaner til en sund kropsholdning. Prøv deres posturtøj på egen krop, og oplev forskellen.

Holdningskorrgerende posturtøj fra markedets fineste brands

BestPosture er ejet af medicinalfirmaet MedicTinedic, og har eksisteret siden 2014. Deres mål er at gøre professionelt, holdningskorrigerende posturtøj let tilgængeligt for alle på det danske marked, der måtte have interesse i en optimering af deres kropsholdning. Hvor det før har været vanskeligt at anskaffe sig det rette tøj, har BestPosture samlet et online udvalg af det bedste fra markedet, og gjort det nemt at gå til. 

Kataloget byder på holdningskorrigerende tøj fra et udvalg af markedets fineste brands: Alignmed, UpCouture og Pelham & Strutt. De har specialiseret sig i udvikling af posturtøj, der på én gang giver støtte til overbelastede områder på kroppen, som lænd elelr nakke, og samtidig minder dine skuldre om at trække sig tilbage, når de ryger ud af en sund position. Du finder både pullovers, BH’er, leggins, undertrøjer, zippers og trunks – alle i enkle og smarte designs, til både mænd og kvinder.

Fordele til hverdagen og professionelle sportsudøvere

Der er mange fordele ved at gøre holdningskorrigerende tøj til en naturlig del af hverdagen. Det gælder både dig, der har mange stillesiddende timer på arbejdspladsen og dig, der er professionel sportsudøver. Uanset dit aktivitetsniveau vil posturtøjet rette dig op undervejs, og aflaste din krop der, hvor den har brug for det. 

Udover at skabe et bedre velvære og aflastning her og nu, vil posturtøjet være med til at forebygge de skader, en usund kropsholdning kan medføre på sigt. Og derudover vil du opleve glæden ved en smuk, rank holdning, der bare ser godt ud i spejlet!

Læs mere om produkterne på BestPosture.dk.