Gorridsen Design

Hos dethalvekongerige.dk finder du et bredt sortiment fra Gorridsen Design, som er et af tidens mest populære og anerkendte brands til kvinder. Tøj fra Gorridsen Design er tidsløst, enkelt, og så er det ovenikøbet bæredygtigt. På siden finder du bluser, cardigans, ponchoer, kjoler, sokker, halsedisser m.v. i forskellige designs og farver. Fælles for tøjet er, at det fremstillet i forskellige strikmodeller, som hverken går på kompromis med komfort eller kvalitet.

Mode med mening
Gorridsen Design er et dansk brand, som er blevet udviklet af den erfarne designer Marianne Benedicte Gorridsen. I dag bygger brandet på et bæredygtigt strikkoncept, hvor særligt kvalitet, design og pasform er i højsædet. Tøjet bærer præg af, at det er enkelt, klassisk og tidløst. Det er med andre ord tøj, der aldrig går af mode, og så det, som Marianne Benedicte Gorridsen selv beskriver det, mode med mening.


En del af tøjet bliver blandt andet fremstillet på et lokalt familieejet strikkeri i Peru, hvor peruvianske kvinder strikker bluser i eksklusivt baby alpaca-garn til Gorridsen Design. Samarbejdet danner grundlag for de peruvianske kvinders levevej, og derfor støtter og hjælper både du og Gorridsen Design hver gang, den såkaldte ”Afrodite” bluse bliver solgt. Bluserne får hæklet et kvindetegn i nakken, som symboliserer det flotte stykke håndværk fra Peru. Udover baby alpaca-uld, fremstilles trøjerne også i cashmere, merinould og i uld-mix.

Stigende fokus på bæredygtighed
Med mange års erfaring i bagagen, er intet overladt til tilfældighederne hos Gorridsen Design. Gorridsen har et stigende fokus på miljø og bæredygtighed. Derfor foregår produktionen med cashmere blandt andet i Europa, hvor det er muligt at transportere varerene med bil i stedet for fly, såvel som der er et overordnet fokus på bæredygtige og langtidsholdbare materialer. Gå op opdagelse i Garridsen farverige univers her, og shop med god samvittighed.