Køb personlige gaver, som modtageren vil have glæde af i mange år, via nettet

Køb personlige gaver, som modtageren vil have glæde af i mange år, via nettet

Særligt til store begivenheder som barnedåb, konfirmation, bryllup og runde fødselsdage er der tradition for at give nogle mere personlige gaver, som modtageren vil kunne bruge i mange år fremover. Det skal ikke bare være en bluse, som modtageren går med i et år eller to, men så går af mode og derfor ryger om bagi skabet. Det skal være noget, der kan hænge på væggen til evig tid – hvis det skulle være. 

Er du på jagt efter en gave af den personlige og meget holdbare slags er det en god ide for dig, at du ser nærmere på webshoppen memozz.dk. De har gjort det til deres speciale at lave finurlige gaver, der er meget nemme at gøre personlige, hvilket giver dig en super mulighed for en gaveide. 

De har flere forskellige personlige gaver at vælge imellem på memozz.dk. Det er for eksempel plader, hvor der er et billede af modtageren i midten, og hvor det er muligt at købe nogle brikker, der kan sidde udenom. På brikkerne kan stå store begivenheder i modtagerens liv. Hvis det er en dåbsgave, kan man for eksempel skrive fødselsdato, hvornår barnet lærte at gå, begyndte i skole og mange andre vigtige begivenheder. De to typer, som memozz.dk har, kalder de Memozz Spin og Memozz Classic. 

Det kan også være, at du er mere til at give et bordflag i gave. På flagets fod kan du også få påtrykt modtagerens ansigt og navn eller få skrevet noget på det. Bordflaget er oplagt i en familie, hvor man fejrer fødselsdage sammen ved bordet om morgenen eller om aftenen. 

Måske vil du gerne have noget mere simpelt og rustikt. Så kan du vælge at få lavet en mindeplade i træ til den, der fylder rundt, dem, der er blevet gift, eller hvem det nu er, der skal have gaven. På træbrættet bliver ligeledes trykt navn og dato for den store begivenhed.