Miljørigtigt brændsel til små priser og gratis levering på jyskbiobrandsel.dk

Ejer du et pillefyr eller en brændeovn? Så ved du nok, at sådan nogle har en god appetit brændsel. Hos https://www.jyskbiobrandsel.dk/ kan du købe kvalitetsbrændsel i sække eller i løsvægt – og få det leveret lige til døren.

Træpiller og briketter er en miljørigtig type brændsel, fordi CO2-produktionen i princippet går i nul ved afbrænding. De færdige produkter udleder altså ikke mere eller mindre CO2, end træet optog fra atmosfæren da det stod ude i skoven.

Træpiller er små enheder på 6 eller 8 mm, som fyldes på et pillefyr, der afbrænder dem og derved skaber varme. Der er nemme at håndtere, fordi de blot skal hældes på fyret. Briketter er større enheder, som oftest bruges i brændeovne. Her er det netop en fordel at enhederne er større, fordi de brænder længere og du derfor ikke skal gå til og fra brændeovnen i tide og utide.

Mange af produkterne hos Jyskbiobrandsel.dk er importeret fra Sverige, hvilket betyder at transporten udgør en overskuelig CO2-udgift i forhold til olie eller gas fra fjerne lande. Den overkommelige pris på træpiller og briketter betyder, at det ikke kun er et godt valg for miljøet – men også for din pengepung.

Vælg en nem og miljørigtig løsning – vælg CO2-neutrale varmekilder

At have brændeovn er hyggeligt, og at have pillefyr er nemt. I hvert fald hvis man ikke lige medregner det der med at købe brændsel ind. Mange slider og slæber for at fragte brændslet hjem fra diverse forhandlere, men det er der slet ingen grund til.

Jyskbiobrændsel.dk leverer nemlig kvit og frit dine indkøb – lige til døren, eller hvor du ellers vil have dem. Du behøver ikke løfte en finger, blot hente brændslet ind, når det er tid til at fylde på fyret eller brændeovnen. Du kan købe et stort lager til flere måneder, eller vælge løbende levering af mindre mængder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *