Økonomisk og nem tagløsning: Vælg trapezplader

Hvis du står og skal bruge overdækning til din carport, terrasse, skur eller noget helt fjerde, så er trapezplader det helt rigtige og oplagte valg for dig. Men der findes mange forskellige mærker, modeller og typer af trapezplader, så det kan være svært at navigere rundt på markedet for den almene dansker.

Derfor er det godt, at der er virksomheder, der arbejder på at gøre tingene meget nemmere for os alle sammen. Hvad angår trapezplader, behøver man ikke bruge tid på at søge frem og tilbage efter de bedste og billigste produkter, hvis man benytter sig af e-plast.dk. De har nemlig skåret deres sortiment ned til én type af trapezplader.

De har valgt SUNLUX 2000PC trapezplader, da de mener, de simpelthen er de bedste på markedet. De er ekstremt brudsikre, hvilket passer perfekt til det danske klima, som til tider kan være brutalt og hårdt ved bygninger med regn, sne, hagl og til tider solskin. Derudover kan SUNLUX trapezplader bruges og tilpasses til alle de projekter, som man drømmer om grundet dets store justeringsevne. Ved at købe sine plader på e-plast.dk, skal man kun finde din rigtige størrelse og hvilken farve, man ønsker. Skal det være den klare, så man får mest lys ind i rummet under taget? Eller skal det være den opale, der skaber et godt lysindfald uden at blænde?

Uanset hvilken farve man ender med at vælge, er der dog nogle ting på tjeklisten, som man altid skal være opmærksom på, når man skal i gang med at lægge trapezplader på sit skur, carport, brændestabel osv. Disse ting er beskrevet nedenfor:

  • Opbevares trapezpladerne udenfor – enten ved huset eller midlertidigt på byggepladsen – så skal pladerne beskyttes med en hvid presenning – det er vigtigt, man ikke bruger en mørk-farvet presenning, da den også absorberer solen og bliver ophedet. Grunden til det er, at direkte sollys kan opbygge en varme i en stak af trapezplader, der kan forårsage både misfarvninger af pladerne og deformationer af materialet. (Efter trapezpladerne er monteret på taget, er denne risici forbundet med direkte sollys naturligvis ikke til stede mere).
  • Hvis pladerne leveres i ruller, skal man huske at rulle pladerne ud, så de ligger plant.

Den maksimale brugstemperatur er 120 grader celsius. Derfor er det vigtigt, at man på den indvendige side af pladerne sørger for fri ventilation. Man må altså ikke opsætte isolering eller anden form for beklædning under taget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *