Pins med logo efter eget valg

Siden 1886 har vi hos Jydsk Emblem Fabrik fremstillet pins med logo, som dengang var kendt som emblemer. Hvis du søger elegante og holdbare pins med din virksomheds eller lignendes logo på, så anbefaler vi dig på det kraftigste at besøge vores webshop på Jef.dk. Her tilbyder vi både specialfremstillede pins og standardmodeller. Vores standardpins har vi altid på lager, og derfor kan de leveres ekstra hurtigt. Hvis tiden er knap, anbefaler vi dig at vælge denne løsning, der som udgangspunkt leveres inden for en til to uger, men kan leveres endnu hurtigere efter aftale. Alle vores standardpins er lavet af støbt metal, og lukningen er en sommerfuglelukning af gummi. Du vælger selv, om emaljen skal være guld- eller sølvfarvet, om dine pins skal være med eller uden emaljebund, og om de skal være runde, firkantede eller formet som et skjold eller et flag. Vores standardpins koster helt ned til otte kroner stykket, og de forskellige designs fås i flere størrelser. Emblemet dekoreres naturligvis med et logo efter eget valg. Standardløsningen egner sig til dig, som søger et produkt i høj kvalitet, men ikke kan vente på at få emblemerne specialfremstillet. Hver pin leveres i separate folieposer. Hvis du skal give emblemerne i gave, anbefaler vi dig at tilkøbe et etui eller en æske.

Specialfremstillede emblemer fra Jef.dk

Hvis du ikke vil nøjes med standardmodellen, men ønsker at designe emblemerne fra bunden af, så specialfremstiller vi pins med logo efter dine individuelle ønsker. Med denne løsning bliver dine pins unikke, og de får præcist den form, du har i tankerne. For overskuelighedens skyld har vi opdelt vores specialfremstillede pins med logo i fire kategorier:

  • Hård emalje
  • Blød emalje
  • Uden emalje
  • Offset tryk

De fire muligheder har forskellige udtryk, og vi anbefaler dig at vælge efter dette samt hvilket formål, emblemet skal tjene, og hvilken detaljegrad, du ønsker, motivet skal have.

Jydsk Emblem Fabrik har det hele

Foruden pins med logo tilbyder vi på Jef.dk også standardpins med motiv. Hvilke motiver, vi tilbyder, skifter, men du kan altid finde pins med det danske flag, røde sløjfer og den velkendte elite-smiley, som tildeles af Fødevarestyrelsen. Med mere end 130 års erfaring i bagagen, ved vi, hvad der er brug for rundt omkring i landet, og derfor har vi blandt andet også et stort udvalg af sportspræmier, herunder pokaler og medaljer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *