Sådan holder du din krop i topform

Smidighed, stærke led og generelt kropsligt velvære kan holde din krop i fantastisk stand langt ind i pensionsalderen. Men det er krævende at give sig selv et stabilt og langt liv uden smerter, og særligt mange ældre døjer med smertefri bevægelse, fordi det hårde liv har indhentet dem.

Vi giver dig her de bedste råd til, hvordan du holder dig selv kørende så længe som muligt.

Spis sundt – fordi det skal du

Det giver sig selv, men det er rigtig svært at holde ved lige. Vi siger ikke, at du ikke må spise en chokoladebar i ny og næ eller drikke et glas vin, fordi det i sig selv kan faktisk være sundt, når du mangler den type tilfredsstillelse.

Men den langsigtede glæde kommer af det kropslige velvære, du føler, når du er i god form, og du er tilfreds med din krop. Fordi vi bliver automatisk gladere, når vi er glade for den krop, vi befinder os i. Vi får mere selvtillid, og derfor er det kropslige velvære faktisk ikke kun fysisk, men også mentalt.

Træn jævnligt og hold det ved lige

Det er ikke nok at spise godt, selvom det lægger en god bund. Med god kondition opnår du dagligt et større overskud, og den gode form styrker samtidig din koncentrationsevne, hvilket i sidste ende kan øge præstationerne på arbejdspladsen. En naturlig sidekonsekvens af dette er forfremmelse og den succes, der kommer deraf.

En sund livsstil og materialistiske goder hænger ofte sammen. Vi siger ikke, at det er sådan, du skal leve dit liv. Men hvis du er utilfreds med den måde, du lever på nu, kan fitness og god kost være en måde at komme tilbage i et spor, man er tilfreds med, på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *