Shoes for Crews - skridsikre sko med høj komfort

Shoes for Crews – skridsikre sko med høj komfort

Som restauratør eller indehaver af en restauration, et hotel, en café eller andet etablissement med gulv- og køkkenpersonale, påhviler det dig som ansvarshavende at sørge for, at dine medarbejdere er rigtigt klædt på til opgaven. Dette gælder såvel med hensyn til uniformer – hvis der stilles krav om, at for eksempel tjenere, bartendere, floor managers, værter og andet servicerende personel skal være iført bestemte uniformer, skal du sørge for, at disse er til rådighed.

Skridsikkert og komfortabelt fodtøj fra Shoes For Crews – for dit personales sikkerheds skyld

Ud over det, at personalebeklædning i hotel- og restaurationsbranchen bør være behageligt, vaskbart, farveægte og slidstærkt, er der også et vist sikkerhedsmoment, som skal tages hensyn til. Gulve i køkkener og i restauranter, cafeer og hotelreceptioner kan blive utroligt glatte, for eksempel i forbindelse med rengøring eller polering, eller hvis der er spildt fedtstof fra madlavning – eller madrester i det hele taget – på dem. Hvis du vil sikre dine medarbejdere mod udskridning og faldulykker, som kan føre til forstuvninger, forvridninger eller brækkede knogler, kan du med fordel udforske sortimentet af skridsikre sko fra Shoes For Crews på imagewear.dk.

Personalebeklædning og skridsikre sko hos imagewear.dk

Når du skal indkøbe personaletøj – for eksempel kokkejakker og knapper dertil, kokkehuer, kokkebukser, forklæder, tjenerbukser og nederdele eller skridsikre sko til køkken- og gulvpersonalet, er der mange gode fordele ved at købe fra en leverandør med en online shop – for eksempel imagewear.dk. For det første kan du spare en del penge i forhold til de fysiske butikker. For det andet får du adgang til et langt større og mere velassorteret udvalg, en du ville få i en butik, og for det tredje kan du handle når du vil – en online shop er ikke begrænset af åbningstider. Se hele det store og velassorterede udvalg af sko fra Shoes For Crews på imagewear.dk