Slip for den helt store opvask med engangstallerkener

Der er både konfirmationer og bryllupper, der skal holdes, og forhåbentligt bliver der også plads og tid til havefester i selskab med venner og familie, når engang vi er på den anden side af karantæneperioden.

Måske planlægger man at få så mange gæster, at man får brug for flere tallerkener, end man har stående i skabet, eller måske orker man bare ikke at tage opvasken, når samtlige tallerkener og skåle har været taget i brug. Opvaskemaskinen kan ikke følge med, og det, der ikke er i gang med at få en tur i maskinen, står og fylder på køkkenbordet og i vasken, så man ikke kan komme til andet.

Derfor kan det ofte være en stor hjælp at bruge engangstallerkener enten til at dække hele behovet eller til at bruge som supplement sammen med porcelænstallerkenerne, så der om noget er mindre opvask at skulle håndtere.

Engangstallerkener fås i forskellige størrelser og dybder, og man kan derfor få paptallerkener til at erstatte både frokost- og middagstallerknerne såvel som skålene og de dybe tallerkener.

Der findes desuden et bredt udvalg i typen af engangstallerkener. Et af de mest populære produkter er den klassiske hvidriflede paptallerken, som vi alle kender fra diverse arrangementer. Det er dog også muligt at få termotallerkner, som kan holde maden varmere i længere tid ad gangen. Det kan specielt være en god idé, hvis man laver en buffet og har brug for skåle og tallerkener til denne.

Engangstallerkenerne fås også i ruminddelte udgaver. På den måde kan man sikre sig, at for eksempel kød og grøntsager holdes adskilt på tallerkenen.

En stor del af engangstallerkener er lavet af pap og er dermed bionedbrydelige. Paptallerkener er derfor at foretrække fremfor de mere miljøbelastende plasttallerkener.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *