Vil du gøre en tryg og sikker handel af låsekasser?

Så bør du kigge forbi Total Låse og Sikring Aps. Deres motto er nemlig at give dig som kunde en tryg og sikker handel. Og det giver naturlig god mening, når de blandt deres brede sortiment af diverse sikkerhedsprodukter. Her i blandt er de specialiseret i låsekasser, som de har et stort udvalg at vælge i mellem.

Blandt andet har de låsekasser til mellemdøre, til indvendige døre samt til udvendige døre. Og når det gælder de udvendige døre, har de også låsekasser til gamle døre. Hvad end du er på udkig efter mærket Rockit Ruko, så har de det hos Total Låse og Sikring Aps. Her i blandt både til 1650, som også er kendt som den runde cylindre, og til 1660, som man kender som den ovale cylindre. Herudover kan du også finde gamle låsekasser af mærkerne Danziger, Rex og Boda. Dog er disse oftest blevet brugt til mellemdøre indenfor i hjemmet.

Alt hos Total Låse og Sikring Aps er af høj kvalitet – både til en sikringsbevidste forbruger såvel som til dig, der er gør-det-selv-typen. Og for at sikre dig fuld tilfredshed med dit køb, giver de dig en ”pengene tilbage garanti”. Det vil sige, at du har fuld returret på alle varer, hvis du fortryder dit køb inden 14 dage efter modtagelsen af din vare.

Har du spørgsmål, du brænder inde med, eller er der måske noget, du ikke kan finde på hjemmesiden, er du altid velkommen til at kontakte dem. Med 25 års erfaring ved de, hvilken låsekasse der matcher dit behov. De sidder klar på telefon 70 26 80 02, ligesom de også er til at komme i kontakt med ved at sende en mail til info@totallaase.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *